Web Analytics

Ilegalităţi, arbitri „incompetenţi” şi violenţe în fotbalul judeţean

de | 25.10.2018 13:59 | Sport

Neregulile din fotbalul de Liga a IV-a și Liga a V-a din județul Argeș continuă să iasă la iveală! Spunem aceste lucruri pentru că, iată, încă se deplasează fotbaliștii cu microbuzul școlar, arbitrii obțin note de tot râsul la proba teoretică, iar violențele nu lipsesc în aproape fiecare etapă. Iată în continuare exemple concrete despre ”minunățiile” din fotbalul județean.

Arbitri cu note cuprinse între 4,5 și 8,5 la proba teoretică

În ultima perioadă de timp, mai ales după schimbarea unor oameni care se ocupau de arbitri la AJF Argeș, nivelul arbitrilor județeni a devenit unul extrem de scăzut. Lăsând la o parte scandalurile la ordinea zilei care îi vizează direct pe cavalerii fluierului, nu putem să nu observăm că arbitrii din județ obțin note foarte mici la examenul teoretic organizat de Comisia Centrală a Arbitrilor. La ultima testare, cea mai mică notă a fost 4,5 și a fost obținută de Bogdan Ganțoi, iar cea mai mare 8,5 și a fost obținută de Eduard Belega.

Fotbaliștii de la Buzoești, în deplasare la Bascov cu microbuzul școlar

La meciul disputat pe 20 octombrie 2018 la Bascov, între Juventus din localitate și Victoria Buzoești, fotbaliștii echipei oaspete au fost duși cu microbuzul școlar. Ce legătură are acest microbuz cu fenomenul sportiv nu știm, însă este cert că cineva va trebui tras la răspundere pentru folosirea acestuia. Mai mult decât atât, se pare că și carburantul este plătit din banii primăriei respective, nu din banii clubului, așa cum este legal.

Violență și groază la Vlădești

„Violență și groază la Vlădești” este titlul unei postări recente pe FB a echipei AS Lerești, postare care spune totul despre nivelul fotbalului județean: ”Lereștiul învinge meritat cu 3-1 (0-0), prin golurile marcate de Romel (2) și Flavius Cataramă, dar cu multiple sacrificii și într-o teroare plină de barbarism, provocată de delegatul gazdelor și nesancționată de brigada de arbitri. Măsurile întârzie să apară la AJF Argeș, în ciuda antecedentelor și avertismentelor primite. Fotbalul se joacă pe teren cu un balon rotund, nu cu pumni și faulturi grosolane, cu injurii și amenințări. Câteodată… stai și te întrebi: oare merită să mai mergi duminica la stadion?”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii