Web Analytics

Iată pe cine a pierdut Argeşul! Adrian Dumbravă deschide o bază SMURD la Caransebeş

de | 10.09.2021 10:07 | Actualitate, Dezvăluiri, Politica si Administratie

Fostul manager de proiect al Spitalului Mioveni, Adrian Dumbravă, implementează deja proiecte benefice din funcția de manager al Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș. Reamintim că Adrian Dumbravă a preluat conducerea Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș încă din luna aprilie a.c., la propunerea venită din partea primarului Felix Borcean, iar pe 30 august a.c., Adrian Dumbravă a ocupat prin concurs postul de manager al spitalului, cu nota 9,75.
Pe 2 septembrie, Adrian Dumbravă a anunțat că, în doar câteva zile, va fi deschisă o bază specială SMURD pe Aeroportul Caransebeș. Baza va putea adăposti chiar și cinci elicoptere și va avea și un atelier de reparații. Decizia a fost luată în urma unor discuții pe care managerul Adrian Dumbravă și primarul Felix Borcean le-au purtat cu Raed Arafat. În Banat mai este o singură bază SMURD operațională, la Arad.

Citește și Primarul din Caransebeş l-a „transferat” pe Adrian Dumbravă să-i facă un spital ca la Mioveni

„Echipa care s-a implicat în acest proiect este formată din șeful Compartimentului de Primiri Urgențe, medicul Marian Cotoșpan, comandantul Unității Speciale de Aviație Caransebeș, comandor Gheorghe-Ciprian Rusu, și primarul Felix Borcean. Eu am avut câteva proiecte împreună cu Raed Arafat, în urmă cu câțiva ani, probabil că și acest lucru a ajutat puțin, a și spus că mă cunoaște ca un om exigent când e vorba de calitate. În câteva zile, adică până în 10 septembrie, baza va fi operațională. La hangarul de acolo se lucrează, Primăria a demarat lucrările de reabilitare, va fi un hangar care poate adăposti până la 5 elicoptere, atât ale MAI, cât și ale SMURD-ului; se vrea amenajarea unui atelier de reparații și tot ceea ce înseamnă service pentru elicoptere, un lucru grozav pentru oraș, iar noi am detașat acum o lună personal din cadrul Compartimentului Urgențe la Târgu Mureș, pentru formare, ei s-au întors și domnul Arafat m-a felicitat pentru tot ceea ce avem. Partea cea mai grea, și i-am mulțumit pentru acest lucru, este că va mai aduce un număr de medici din alte părți ale țării, iar domnul primar și-a asumat că le va oferi pentru început cazare până când vor fi condiții la aeroport. Pentru început, probabil că vor fi cazați într-un spațiu privat și vom căuta surse de finanțare și chiar eu m-am oferit că voi sponsoriza de la mine, omul Dumbravă, nu de la spital, și va fi un lucru grozav pentru Caransebeș”, a declarat Adrian Dumbravă pentru carasinfo.ro.

Citește și Adrian Dumbravă: „Societatea şi sistemul medical au nevoie de profesionişti. Nu mai merge să ţinem oameni în funcţii doar cu amprentă politică”

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii