Web Analytics
scris joi, 13.01.2022

Iani Popa, despre reîntoarcerea în politică şi în PNL: „Este foarte probabil să se întâmple lucrul ăsta”

În ultima perioadă, Ion (Iani) Popa este văzut tot mai des prin Argeș, pesemne că își pregătește reîntoarcerea pe meleagurile care l-au propulsat în politică. Fost președinte al PNL Argeș, fost senator, dar și fost prefect, el se gândește acum să revină în politica argeșeană. „Este foarte probabil să se întâmple lucrul ăsta”, ne-a confirmat Iani Popa. L-au dat de gol și ieșirile în public, din ultima perioadă, cu doamna Alina Gorghiu, președinta interimară a filialei liberale din Argeș.

Iani Popa, despre reîntoarcerea în politică şi în PNL: „Este foarte probabil să se întâmple lucrul ăsta”

”Alina Gorghiu, așa cum o cunosc, sigur va reforma PNL Argeș”

În 2021, Iani Popa a fost numit director general al Direcţiei Generale de Cooperare Parlamentară Externă de la Senatul României. L-am întrebat dacă acum se gândește la vreo funcție anume, de exemplu cea de senator. „E devreme, acum mă gândesc dacă să revin”, a răspuns Iani Popa. Când vine vorba de reformarea și viitorul PNL Argeș, cel care l-a condus în trecut și apoi a plecat pe alte meleaguri, mai însorite, de la ALDE Constanța, se bazează acum pe Alina Gorghiu. „Am constatat că există dorința de a face o reformă, iar Alina Gorghiu, pe care eu o cunosc foarte bine, politician puternic, cu multă experiență, sigur va reforma. Este exact ce lipsea Filialei Argeș”, susține Iani Popa.

Citește și FOSTUL SENATOR IANI POPA – NUMIT DIRECTOR GENERAL AL DIRECȚIEI DE COOPERARE PARLAMENTARĂ EXTERNĂ

Iani Popa a fost de curând în Kazahstan

În luna decembrie, Iani Popa a fost în Kazahstan. L-am întrebat dacă a simțit atunci tensiuni, tulburări în stradă, având în vedere revoltele din ultima lună. „Nu, și nici acum n-au fost. Am vorbit cu doamna ambasador (Mădălina Lupu, ambasadorul României în Republica Kazahstan, n.red.). Am vorbit chiar ieri (luni, 10 ianuarie, n.r.), nici acum n-au fost mișcări violente în capitală. Capitala este la Nur-Sultan, fosta Astana, undeva în zona de nord-est a Kazahstanului, și acolo n-au fost convulsii, în zona aceea. Sunt români și doamna (ambasador, n. red.) mi-a spus că au fost câteva probleme legate de comunicații, în sensul că n-au avut internet, au căzut comunicațiile, dar toți românii sunt în siguranță”, a declarat Iani Popa pentru Jurnalul de Argeș.

Citește și Iani Popa a însoţit-o iniţiatic pe Alina Gorghiu la prima şedinţă a PNL Argeş, pe stil nou

Distribuie!

0 Comentarii