Web Analytics

Hoţii care au furat laptopuri şi telefoane din bazar, arestaţi preventiv

de | 3.09.2017 09:28 | Actualitate

arest preventivCei doi tineri care în cursul nopții de 31 august spre 1 septembrie a.c. au furat mai multe laptopuri şi telefoane mobile din Bazarul Gheorghe Lazăr au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti au continuat cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. N.G., de 19 ani, din municipiul Piteşti și P.S.F., de 24 de ani, din comuna Poiana Lacului, bănuiţi că, în cursul nopții de joi spre vineri, ar fi sustras două laptop-uri, 16 telefoane mobile şi accesorii pentru aparatura electronică, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești și Judecătoriei Pitești cu propunere de arestare preventivă, iar instanța a admis propunerea și a emis față de cei în cauză mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Vă reamintim că în noaptea de 31 august spre 1 septembrie a.c., cei doi hoţi au pătruns în curtea interioară a Bazarului Gheorghe Lazăr din Pitești, de unde au sustras laptop-uri, telefoane mobile și accesorii pentru acestea. Polițiștii din cadrul Secţiei 1 Poliție Pitești i-au identificat pe cei doi tineri pe bulevardul I.C. Brătianu, având asupra lor aparatura electronică sustrasă.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii