Web Analytics
scris joi, 07.09.2023

Haită de șacali, fotografiată de o femeie lângă casă. „Mi-au luat un purcel din coteț!”

O haită de șacali dă târcoale unui sat din Buzău, iar o femeie i-a fotografiat cu telefonul, în miez de noapte, foarte aproape de gardul casei, potrivit adevărul.ro.

Haită de șacali, fotografiată de o femeie lângă casă. „Mi-au luat un purcel din coteț!”

Citește și: DGA. Pădurar judecat pentru mită! Primea bani ca să nu vadă cum se fură lemne!

Localnica din Gura Văii (comuna Scorțoasa) spune că, în urmă cu câteva săptămâni, a fost atacată de câțiva șacali care îi intraseră în curte. La începutul lui august, Luminița Diaconu a cerut ajutor la 112 la scurt timp după ce câteva dintre aceste sălbăticiuni i-au intrat în curte și s-au năpustit asupra animalelor domestice. 

Alertată de zgomot, femeia a vrut să vadă despre ce este vorba, însă i-au ieșit fiarele în cale. Ea spune că a fost atacată de șacali, dar fiarele s-au năpustit și la câinele care era legat cu lanțul.

„Am un purcel pe care mi l-a luat din coteț, un câine pe care mi l-a prăfuit! Ce fac, pe mine m-a tăbărât când am fost la porc? Am fost să scap mâncarea copilului din gura șacalilor și nu am putut. (…) La 1.30 au venit șacalii și am dovadă, mi-au mâncat câinele în lanț”, a transmis Luminița pe rețelele de socializare, potrivit sursei citate.

Marți seară, pe 5 septembrie, Luminița a avut iar parte de șacali pe care a reușit să-i alunge singură de lângă gospodărie. A apucat chiar să-i fotografieze cu telefonul mobil.

Femeia crede că în zonă s-ar fi aciuat o haită de cel puțin 20 de șacali, care frecvent își fac apariția prin sat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *