Web Analytics
scris miercuri, 30.08.2023

Gunoaie lângă containerele îngropate din Pitești. Primarul anunță montarea camerelor video

Vor fi montate camere de supraveghere la containerele îngropate din Pitești, după ce foarte mulți saci de gunoaie au fost abandonați la platformele din Trivale. Primarul Cristian Gentea a făcut un apel la bun simț și a criticat comportamentul celor care au lăsat maldărele de gunoaie lângă containere.

Gunoaie lângă containerele îngropate din Pitești. Primarul anunță montarea camerelor video

Citește și Proteste în mai multe penitenciare din ţară. Deţinuţii, lăsați nesupravegheaţi

„Așa arată containerele îngropate în unele zone din Trivale! Gunoaie, mizerie, lipsă de respect pentru ce avem. De fapt, în oglindă, așa arătăm noi, ca cetățeni, în ciuda eforturilor majorității locatarilor de a păstra curățenia. Sunt încă multe persoane necivilizate care înțeleg că bunul simț se păzește cu poliție și camere video.

Așa vom face, la sfârșitul lunii septembrie, vom începe montarea camerelor de supraveghere, paza containerelor, și vom împărți și cartelele personalizate pe apartamente. Sperăm ca în viitor să dispară asemenea comportamente suburbane. Pentru un Pitești curat este nevoie de timp și muncă în echipă!”, a transmis primarul Piteștiului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită