Web Analytics
scris joi, 24.08.2023

Graficianul Bogdan Petry, laureat la un concurs internaţional

Artist muscelean renumit, Bogdan Petry este o prezență continuă, prin creațiile sale, atât pe plan național, cât și peste hotare. De curând a vernisat o expoziție la Câmpulung, la Galeria Arta, cu lucrări grupate sub genericul ”Întrebări”, iar evenimentul s-a petrecut la puțin timp după ce palmaresul său s-a completat cu un premiu la un concurs internațional de caricatură. A obținut premiul întâi la ediția a opta a unei manifestări din Muntenegru, la concursul ”Kolasin”, la care un alt caricaturist român, Radu Chiruță, a primit mențiune de onoare.

Graficianul Bogdan Petry, laureat la un concurs internaţional

Concursul s-a desfășurat pe două secțiuni, una constând în realizarea unui portret al unui artist muntenegrean faimos, iar a doua a vizat creionarea unei caricaturi fără temă impusă. Prima secțiune a fost câștigată de Bogdan Petry care a realizat cel mai bine apreciat portret al pictorului Uros Toskovic.
C.I.B.

Citește și Ţâroiu cel Urât, afişat în holul Primăriei Câmpulung

Citește și Povestea fascinantă a jurnalistului şi poetului muscelean care a făcut arest pentru că a citit

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...