Grădina Zoologică Pitești, deschisă, din nou, publicului! Care este programul de vizitare

de | 18.04.2021 08:16 | Cultură, Actualitate

Din această lună, Grădina Zoologică din Piteşti poate fi vizitată de marţi până duminică, între orele 10.00-19.30.

Ultimul bilet de intrare se eliberează la ora 19.00, iar lunea este închis. Tariful pentru adulţi e de 8 lei/bilet; preşcolarii, elevii, studenţii şi pensionarii plătesc jumătate din acest preţ. Au intrare gratuită persoanele cu handicap şi însoţitorii lor, precum şi micuţii cu vârsta de până la trei ani. La Zoo Piteşti “locuiesc” peste 1.790 de animale, păsări şi peşti. Iubitorii necuvântătoarelor pot admira zeci de specii, de la struţi, păuni, fazani, papagali exotici, păsări de pradă şi reptile, până la nutrii, bivoli, căprioare, maimuţe, lupi, lei, tigri şi urşi. 

 

 

CITEȘTE ȘI: A trecut în neființă soția judecătorului Daniel Radu

 

 

 

Până la noi reglementări, vizitatorii au acces doar în spaţiile deschise din incinta Grădinii Zoo, rămânând închise, deocamdată, locul de joacă şi pavilionul de terarii, acvarii şi păsări exotice.

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Piteșteanul Liviu Chița va arbitra finala Ligii I la futsal

 

 

 

 

La casierie şi pe întreg parcursul vizitei lor în grădina zoologică, cetăţenii sunt obligaţi să respecte măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Este interzisă intrarea pentru vizitare în grupuri mai mari de trei persoane – excepţie fac familiile cu mai mulţi copii.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii