Web Analytics

Gigi Becali, bunic pentru a doua oară

de | 9.11.2022 21:27 | Actualitate, Home, Sport

Gigi Becali (64 de ani) are mult mai multe motive să fie fericit pe plan personal, decât pe plan sportiv. El a devenit bunic pentru a doua oară.

Teodora Becali (26 de ani), fiica sa cea mare, a născut și a doua fetiță, astfel că la finalul acestei săptămâni se anunță mare petrecere în familia Becali. Botezul va avea loc la Biserica Sf. Spiridon, din București, după care va urma cheful, susțin cei de la sportbull.ro.

Citește și: Viorel Tudose, sponsorul principal al lui FC Argeș: „Am aflat după meciul cu Sepsi că sunt trei jucători la noi care nu văd”

Gigi Becali are trei fete, Teodora, Alexandra și Cristina. Teodora s-a măritat în 2019 cu Mihai Mincu și au împreună două fetițe. Teodora a studiat la Facultatea de Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice și a terminat și masterul în Administrarea Afacerilor. Alexandra Becali (25 de ani) este a doua fiică a lui Gigi Becali. Dintre toate cele trei fete, Alexandra este cea mai activă pe rețelele de socializare și din fotografiile pe care le postează se observă că îi place sa se îmbrace la modă, să plece în vacanțe și să conducă mașini de lux. Despre Cristina Becali (20 de ani) se cunosc foarte puține lucruri, pentru că este cea mai discretă dintre toate. Este pasionată de fotbal și nu-i place să apară în public.

Citește și: Un student exmatriculat a avut câștig de cauză în scandalul copiatului de la Facultatea de Drept

Milionarul din Pipera a spus, în iulie 2022, într-o intervenție telefonică în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, că încet-încet vrea să-și pregătească terenul pentru a se retrage din fotbal. Finanțatorul vicecampioanei Ligii 1 a spus că are în cap două variante legate de acest plan. Primul ar fi să lase clubul moștenire fetelor sale. ”O să ies din fotbal, da! Pun fetele acționari și am terminat cu astea. Încet-încet, v-am spus că o să-l dau la fete (n.r.- clubul). Am două variante: ori le dau fiecăreia câte 33%, ori mă gândesc să le scap de povara asta”, a spus Becali.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *