Web Analytics

Gică Popescu, atac la adresa FRF: „Ne-au interzis să comercializăm tricouri!”

de | 29.02.2024 21:11 | Actualitate, Home, Sport

Gică Popescu a lansat un atac devastator la adresa lui Răzvan Burleanu.Totul a pornit din cauza ultimei decizii a FRF.

Citește și: Horațiu Cosma îl acuză pe Sorin Grindeanu că a abandonat drumul expres Craiova – Pitești: „Pe cei 32 km de drum expres din Argeș bate vântul”


Pe 18 mai 2024, la ora 20:30, pe Arena Națională, se va desfășura un eveniment inedit. „Generația de Aur” va juca meciul de retragere, iar echipa se va confrunta cu adversari de top din fotbalul mondial. Gică Popescu, în vârstă de 56 de ani, fost căpitan al echipei naționale de fotbal a României, a fost implicat în organizarea evenimentului și a vorbit despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în ce privește relaționarea cu reprezentanții FRF.
„Eu am făcut un demers către Federația Română de Fotbal și răspunsul a fost scurt. Au spus că sunt de acord să facem o cesiune temporară a emblemei, dorind cei de la FRF să ia legătura cu persoana fizică sau juridică care se ocupă de acest eveniment. Când am citit primul punct, am spus că e ok. Dar apoi au spus că sunt de acord ca emblema să apară doar pe tricourile de joc, pe care le vor folosi jucătorii și fără sponsori. Știți că un astfel de eveniment, fără sponsori, nu se poate organiza. E imposibil”, a spus Gică Popescu, la o conferință de presă.

Citește și: Google a fost dat în judecată de peste 30 de companii media europene pentru abuz privind publicitatea digitală


Gică Popescu a spus că a cerut acordul FRF pentru a adăuga emblema Federației de atunci și numele sponsorilor pe aceste tricouri speciale, fără de care meciul de retragere nu ar fi fost posibil. „Au mai spus că nu sunt de acord cu comercializarea tricourilor. Și atunci am fost nevoiți să renunțăm și să facem tricou cu emblema Generației de Aur. Sunt tricouri pe care dorim să le vindem într-un număr uriaș. Ar fi palma cea mai mare pe care publicul poate să o dea celor care nu ne-au lăsat să folosim emblema pe care noi am făcut-o mare și care nu mai există. Știți foarte bine că Federația Română de Fotbal și-a schimbat emblema cu care echipa națională joacă pe piept. Asta este, nu s-a putut, am fost nevoiți să facem acest lucru. Sunt convins că nu emblema va fi importantă pentru spectatori, ci faptul că vor avea tricoul pe care noi îl vom îmbrăca ultima data pentru echipa națională”, a mai spus Gică Popescu.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Este foarte trist sa vedem cum relatia dintre fostele glorii ale fotbalului romanesc si Federatia Romana de Fotbal se degradeaza tot mai mult. Gica Popescu este unul dintre jucatorii emblematici ai „Generatiei de Aur” si este inadmisibil ca astfel de dificultati sa apara in organizarea meciului de retragere a echipei. Este trist si mai ales dezamagitor sa vedem cum FRF nu reuseste sa gaseasca o solutie viabila pentru ca acest eveniment sa se desfasoare in conditii optime. Sper ca aceste probleme sa fie rezolvate in interesul fotbalului romanesc si pentru ca „Generatia de Aur” sa primeasca recunoasterea si respectul cuvenite pentru realizarile lor de neuitat pe teren.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *