Web Analytics
scris joi, 29.02.2024

Horațiu Cosma îl acuză pe Sorin Grindeanu că a abandonat drumul expres Craiova – Pitești: „Pe cei 32 km de drum expres din Argeș bate vântul”

Horațiu Cosma (USR), fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, îl acuză pe Sorin Grindeanu că a abandonat drumul expres Craiova – Pitești. ”Tronsonul 4 din județul Argeș nu a văzut picior de muncitor în 2024, deși vremea e perfectă pentru șantiere”, susține fostul secretar de stat, conform g4media.ro.

Horațiu Cosma îl acuză pe Sorin Grindeanu că a abandonat drumul expres Craiova – Pitești: „Pe cei 32 km de drum expres din Argeș bate vântul”

Citește și: Google a fost dat în judecată de peste 30 de companii media europene pentru abuz privind publicitatea digitală


”USR a semnat în 2021 contractul de lucrări pentru sectorul argeșean al drumului expres Craiova – Pitești. Termenul e de 3 ani. Trebuie să fie gata anul acesta, împreună cu primul lot nefinalizat de lângă Craiova. Astfel, craiovenii ar putea face o oră până la Pitești și două până la București. Din păcate, nu e nicio șansă să se circule anul acesta pe toți cei 120km ai drumului expres, la cum arată șantierele. Grindeanu a promis în primă fază finalizarea integrală de la Craiova la Pitești în 2023. Nu s-a întâmplat. Acum a mutat promisiunea pentru 2024. Realitatea din teren: pe cei 32km de drum expres din Argeș bate vântul, șantierul e înghețat, iar muncitorii și utilajele constructorului nu au mai revenit la treabă după sărbătorile de iarnă”, spune Horațiu Cosma într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *