Web Analytics
scris miercuri, 24.08.2022

Gica Dobrin, către Cristian Gentea: ”Vă mulțumesc, domnule primar, pentru că, prin mine, îl ajutați pe Gicu să fie acolo! Același lucru vi l-ar fi spus și el!”

Domnul Sevastian Tudor și-a lansat astăzi, la Muzeul Județean, o carte impresionantă: ”FC Argeș, primul club de fotbal din România postbelică (1953-2021)”. Iar la evenimentul organizat în Sala Amfitreatru au fost prezente foste glorii ale clubului din Trivale care au primit aplauze la scenă deschisă.

Gica Dobrin, către Cristian Gentea: ”Vă mulțumesc, domnule primar, pentru că, prin mine, îl ajutați pe Gicu să fie acolo! Același lucru vi l-ar fi spus și el!”

Citește și: Alb-violeții Tony Njike și Alexandru Ișfan, în echipa etapei a șasea din Superliga


Printre cei care au onorat această manifestare de gală a fost și Gica Dobrin, soția legendarului Nicolae Dobrin, care, aflată la prezidiu, lângă autorul cărții, a rostit câteva cuvinte:
Sunt foarte emoționată și vă mulțumesc din suflet. Muțumesc orașului și îi mulțumesc domnului primar. Au trecut 15 ani (de la moartea sa – n.n.) și soțul meu nu scade, ci urcă din ce în ce mai sus. Apreciez ce se face în memoria sa. Au mai fost astfel de evenimente, dar la ele n-a participat, ca astăzi, atâta lume bună. Vă mulțumesc, domnule primar (Cristian Gentea – n.n.), pentru că, prin mine, dumneavoastră îl ajutați pe Gicu să fie acolo (atât de prețuit – n.n.)! Vă mulțumesc! Același lucru vi l-ar fi spus și el!


De notat că, în afara Gicăi Dobrin, alte două soții de mari fotbaliști ai Argeșului (Ion Barbu și Radu I) au mai participat la acest eveniment.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...