Web Analytics

Gica Dobrin, către Cristian Gentea: ”Vă mulțumesc, domnule primar, pentru că, prin mine, îl ajutați pe Gicu să fie acolo! Același lucru vi l-ar fi spus și el!”

de | 24.08.2022 14:01 | Actualitate, Home, Politica si Administratie, Sport

Domnul Sevastian Tudor și-a lansat astăzi, la Muzeul Județean, o carte impresionantă: ”FC Argeș, primul club de fotbal din România postbelică (1953-2021)”. Iar la evenimentul organizat în Sala Amfitreatru au fost prezente foste glorii ale clubului din Trivale care au primit aplauze la scenă deschisă.

Citește și: Alb-violeții Tony Njike și Alexandru Ișfan, în echipa etapei a șasea din Superliga


Printre cei care au onorat această manifestare de gală a fost și Gica Dobrin, soția legendarului Nicolae Dobrin, care, aflată la prezidiu, lângă autorul cărții, a rostit câteva cuvinte:
Sunt foarte emoționată și vă mulțumesc din suflet. Muțumesc orașului și îi mulțumesc domnului primar. Au trecut 15 ani (de la moartea sa – n.n.) și soțul meu nu scade, ci urcă din ce în ce mai sus. Apreciez ce se face în memoria sa. Au mai fost astfel de evenimente, dar la ele n-a participat, ca astăzi, atâta lume bună. Vă mulțumesc, domnule primar (Cristian Gentea – n.n.), pentru că, prin mine, dumneavoastră îl ajutați pe Gicu să fie acolo (atât de prețuit – n.n.)! Vă mulțumesc! Același lucru vi l-ar fi spus și el!


De notat că, în afara Gicăi Dobrin, alte două soții de mari fotbaliști ai Argeșului (Ion Barbu și Radu I) au mai participat la acest eveniment.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *