Web Analytics

Gianluca Vialli nu va fi înmormântat în țara sa natală

de | 7.01.2023 09:16 | Actualitate, Home, Sport

Fostul mare fotbalist Gianluca Vialli (58 de ani) a murit, vineri dimineață, într-un spital din Londra, după o luptă grea împotriva cancerului la pancreas.

Citește și: Dosar de moarte suspectă în cazul chestorului Dan Fătuloiu

Italianul nu va fi înmormântat însă în țara sa natală, ci în Anglia, la Londra. Nu s-a anunțat data, însă publicația Gazzetta dello Sport spune că va exista o ceremonie privată la înmormântarea sa. Motivul pentru care înhumarea nu va avea loc în Italia este că tocmai Vialli a preferat asta, iar motivul ar fi acela că lui nu îi plăcea „să stea în lumina reflectoarelor”. Astfel, înmormântarea în altă țară l-ar scuti cumva de asta. În schimb, va exista și o ceremonie publică și în localitatea sa natală, Cremona, însă peste câteva luni, sau cel mai probabil la finalul acestui sezon.

Citește și: DNA Pitești. Două persoane fizice și o firmă, trimise în judecată! Miza: o grămadă de bani nerambursabili

Gianluca Vialli a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în 2017. Cu toate acestea, în anul 2020, anunța plin de speranțe că se simte foarte bine și că a câștigat lupta cu teribila boală. În decembrie 2021, Vialli a transmis că înfruntă cancerul pentru a doua oară. În decembrie 2022, Gianluca Vialli a fost internat în stare gravă într-un spital din Londra. Fostul atacant era șeful delegației naționalei Italiei, iar pe 14 decembrie și-a suspendat activitățile. Din păcate, starea sa s-a agravat și vineri a pierdut lupta împotriva cancerului.

Citește și: Minune de sărbători! Câmpulungul a primit 4,2 milioane lei de la bugetul de stat pentru spaţii verzi

Gianluca Vialli a evoluat pentru Chelsea în perioada 1996-1999, apoi a făcut pasul către banca tehnică a echipei londoneze. A fost coleg, apoi antrenor al fostului mare internațional român Dan Petrescu.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *