Web Analytics

Dosar de moarte suspectă în cazul chestorului Dan Fătuloiu

de | 6.01.2023 10:50 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Chestorul Dan Valentin Fătuloiu, fostul șef al Poliției Române, a murit subit toamna trecută, în luna octombrie. La cei 66 de ani ai săi, generalul în rezervă nu era cunoscut cu probleme de sănătate, așa că plecarea timpurie a șocat pe toată lumea. De aceea nu este de mirare că la Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni s-a deschis dosar de moarte suspectă. De ce acolo? Pentru că Dan Fătuloiu avea domiciliul în zona de competență a acestei instanțe, în Topoloveni.
Trebuie menționat că instanța nu a fost sesizată ca urmare a unor suspiciuni, însă s-au respectat anumite norme având în vedere modalitatea decesului, răposatul nefiind cunoscut cu antecedente medicale. Potrivit unor surse judiciare, s-a făcut autopsia și, în baza ei și a restului material probatoriu, se va da o soluție.

O viață în slujba poliției

Argeșeanul Dan Valentin Fătuloiu a condus diferite structuri importante ale Poliției Române. A deținut funcția de secretar de stat, șef al Departamentului de Ordine și Siguranță Publică din Ministerul Afacerilor Interne. A condus Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița din 1994 până în 1997, Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș din 1997 până în anul 2000 și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București între anii 2000 și 2001. Între anii 2005 și 2007 a ocupat funcția de inspector general al Poliției Române. Dan Valentin Fătuloiu a exercitat atribuțiile de șef al Biroului atașatului afacerilor interne în Statele Unite ale Americii și atașat de afaceri interne la Milano.

Citește și Generalul Fătuloiu, cetăţean de onoare al Argeşului, odată cu Ion Stoica şi Nicolae Berechet

Citește și Generalul Fătuloiu, condus pe ultimul drum cu onoruri militare! Mulți dintre foștii săi camarazi și prieteni au fost la înmormântare

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii