Web Analytics
scris miercuri, 05.01.2022

Ghişeu unic cu canapele în Primăria Câmpulung

În ideea fluidizării activității în cadrul administrației, primărița de la Câmpulung a anunțat că în holul Primăriei se va realiza un ghișeu unic, o ”insuliță”, conform spuselor edilului, care va servi ca loc de preluare a solicitărilor cetățenilor și deservire a acestora fără a se mai realiza traficul obișnuit prin birourile instituției. Amenajarea spațiului este în plină desfășurare, dar nu a fost inaugurat în decembrie 2021, așa după cum și-a dorit Lasconi.

Ghişeu unic cu canapele în Primăria Câmpulung

Vor fi birouri amplasate în centru, cu fișete, smart-board-uri și canapele pentru așteptare, acestea fiind deja achiziționate. Plus muzică în surdină! Ca de obicei, spune primărița, ceea ce realizează ea va fi ”cea mai modernă porțiune de relații cu publicul dintr-o Primărie”. Investiția a avut alocări bugetare diferite, de la cinci sute de mii de lei, la o sută optzeci de mii și s-a ajuns la circa trei sute de mii de lei. (ELECTRO-CUTARE)

Citește și Unul vine, altul pleacă la Primăria Câmpulung

Citește și Primăria Câmpulung se apără împotriva angajaţilor cu avocaţi din afară

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită