Web Analytics
scris miercuri, 18.08.2021

Primăria Câmpulung se apără împotriva angajaţilor cu avocaţi din afară

Situație inedită la Câmpulung, acolo unde procesele mai importante ale municipalității sunt deja susținute cu asistență juridică din afara instituției. Și sunt cauze precum cea vizând terenul de la Mausoleul Mateiaș, care vor avea impact inclusiv asupra actelor și faptelor din decenii anterioare! Acum se apelează la avocați și pentru a combate acțiunile în instanță introduse împotriva reorganizării aparatului propriu al primarului, cele legate de organigramă, procese deschise de consilieri PSD și de persoane disponibilizate în urma reorganizării.

Primăria Câmpulung se apără împotriva angajaţilor cu avocaţi din afară

Ciudățenia nu este dată neapărat de faptul că Primăria va fi apărată în litigii de oameni din afară, ci de faptul că avocații sunt chemați să susțină în instanță creația juriștilor din subordinea Elenei Lasconi. Altfel spus, la întocmirea documentului care prevede reorganizarea au participat cei cu Dreptul din Primărie, ei au sfătuit-o pe primăriță cum să facă, iar acum, când creația este atacată, se apelează la oameni din afară pentru a o proteja. Dacă se pierde, nu-i nicio problemă, nu pierd străluciții juriști din Primărie, ci ăia din afară. Cei dinăuntru doar au dat prilej de plimbare prin instanțe!
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Primărița Lasconi, prezentă la operațiunea CURĂȚENIE a Câmpulungului

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...