Web Analytics

Gheorghe Cristian, un fotbalist care a făcut istorie în Trivale, caută de muncă: „Sunt fără serviciu de când a început pandemia. Pot fără probleme să revin la FC Argeş”

de | 11.09.2020 10:31 | Sport

După ce a plecat de la Pitești, Gheorghe Cristian, fost portar al FC Argeș, a lucrat în București. În ultima perioadă a fost angajat la Academia de Fotbal Juventus din capitală. Odată cu venirea pandemiei, Cristian a rămas fără serviciu și, cum zilele trecute a fost în Pitești, l-am întrebat dacă este dispus să revină la FC Argeș.
Gheorghe Cristian: ”Da, sunt fără serviciu de când a început pandemia, din luna martie. Cu Academia de fotbal din București nu am mai reluat colaborarea, pentru că nu s-au mai adunat copii. Nu au mai venit părinții cu copiii și, automat, nu se mai plătea taxă. Nemaiplătindu-se taxă, nu mai era nici salariu. Din luna aprilie s-a terminat treaba. Dacă părintele nu a mai cotizat, nu au mai fost nici bani. Nu cred că o să mă mai duc acolo, pentru că nu mai are rost. Copiii au plecat, nu se știe dacă se mai întorc. Acolo ești condiționat de numărul copiilor. Dacă nu vin copii să plătească părinții taxa, de unde salariu? Am fost la Pitești zilele trecute, dar nu am discutat cu nimeni de la FC Argeș. Toată lumea a fost cu promovarea, acum sunt în Liga I… Nu ar fi exclus să mă întorc dacă mi se oferă ceva, eu pot să mai lucrez cu copiii…
La FC Argeș, lumea e acum puțin supărată cu începutul acesta mai greoi al echipei mari, toată lumea este înnebunită cu alegerile… FC Argeș depinde foarte mult și de alegerea de primar și de ce se întâmplă. Asta e! Nu se știe ce viitor va fi. Sigur că sunt dispus să colaborez cu FC Argeș. Cum să nu fiu? La București, dacă nu am de muncă, ce fac? Eu am plecat la vremea respectivă la București pentru că la Pitești se terminase treaba, iar eu aici nu mai aveam absolut nimic, unde să stau etc.
M-am dus la București. Am găsit de lucru atunci… A fost bine până la pandemie. Eu pot fără probleme să revin la FC Argeș. Nu știu însă dacă se mai găsesc sau dacă mai sunt locuri la Pitești, la FC Argeș… Dacă se găsește o posibilitate, eu nu mă dau înapoi. În București, la momentul acesta este foarte greu să mai găsești o școală de fotbal care să funcționeze în parametri normali”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii