Web Analytics

Georgescu şi Stroe, doi dintre primarii performeri ai PSD la alegerile locale

de | 8.10.2020 13:22 | Politica si Administratie

Ion Georgescu și Dan Stroe, doi dintre câștigătorii categorici ai alegerilor locale din data de 27 septembrie în județul Argeș, au susținut luni o conferință de presă la sediul PSD Argeș. Ion Georgescu a fost reales primar al orașului Mioveni cu 72% din voturi, fiind în topul național al primarilor de oraș din punct de vedere al scorului obținut, în vreme ce Dan Stroe, ales pentru al doilea mandat cu peste 66% dintre voturi, și-a consolidat poziția de prim-gospodar al comunei Bradu.

Ion Georgescu: „Mioveniul m-a ales cu 72% din voturi”

„Sunt sigur că în acest mandat voi realiza 100% din ceea ce mi-am propus, așa cum în mandatul anterior am făcut chiar mai mult decât am promis. La Mioveni, la o prezență de circa 42%, am obținut mandatul de primar cu 72% din voturi și PSD are 13 consilieri din 19. PSD Argeș are acum președintele Consiliului Județean, majoritatea în CJ, plus 71 de primari aleși. Echipa de conducere și-a îndeplinit obiectivele, iar pentru acest lucru îi felicit pe Ion Mînzînă (președinte), pe Cristian Gentea (președinte executiv) și pe Simona Bucura Oprescu (secretar executiv și șef de campanie)”, a spus Ion Georgescu.

Dan Stroe: „La Bradu, PSD a obținut 10 mandate din 15”

„Pot spune că la Bradu au fost câteva recorduri la alegerile locale. Pentru prima dată după 1990, prezența la Bradu a fost foarte mare, peste 4.000 de oameni mergând să voteze. În al doilea rând, este pentru prima dată când un partid obține atât de multe mandate de consilieri: în cazul de față, PSD a obținut 10 mandate din 15, deci avem majoritatea necesară pentru a ne duce la bun sfârșit proiectele. Le mulțumesc brădenilor că au avut încredere în mine, că au apreciat seriozitatea mea și a colegilor mei. A fost o campanie cu atacuri urâte la adresa mea și a membrilor familiei mele, dar brădenii au văzut că m-am ținut de cuvânt și ceea ce am promis am realizat”, a declarat Dan Stroe.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii