Web Analytics

Gelu Tofan: „Spitalul Municipal este motivul pentru care m-am încăpățânat să rămân viceprimar”

de | 28.03.2023 14:28 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Gelu Tofan, viceprimar la Pitești, are o idee fixă, foarte greu de realizat, dar de apreciat la urma urmei. Este vorba despre construirea unui Spital Municipal, în zona Zăvoi.

Citește și: Primarul Cristian Gentea: ”Le-am spus celor de la ISU că țin să inaugurez Bazinul înainte de Paști”

Acest spital „este motivul pentru care eu m-am încăpățânat să rămân viceprimar (PNL a votat excluderea sa din partid, pe motiv de „parteneriat cu PSD” – n.a.) și pentru realizarea căruia mai am nevoie de un mandat” – a spus Gelu Tofan, marți, 28 martie, în cadrul conferinței de presă de la Primărie.

Gelu Tofan

Viceprimarul a prezentat pe suport video cum ar putea arăta acest spital, sub forma unei elice, cu heliport și multe spații verzi, a cărui construcție este estimată la 97 milioane de euro (119 milioane euro, cu tot cu mobilier și dotările necesare). Cine ar asigura finanțarea? Nu se știe. Se speră într-un parteneriat public-privat sau din alte surse obținute, „poate, cu ajutorul unui politician cu rang mai înalt” – a declarat cu un aer… misterios viceprimarul.

În fine, sunt multe necunoscute legate de acest proiect al cărui studiu de oportunitate va fi introdus pe ordinea de zi a ședinței din aprilie a Consiliului Local Pitești – după cum a spus Gelu Tofan.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *