Web Analytics

Primarul Cristian Gentea: ”Le-am spus celor de la ISU că țin să inaugurez Bazinul înainte de Paști”

de | 28.03.2023 13:46 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Bazinul Olimpic de la Pitești nu a fost redeschis nici acum, deși primarul Piteștiului declarase că inaugurarea sa – după finalizarea atât de prelungitelor lucrări de reabilitare – era programată la jumătatea lunii ianuarie a acestui an. Care este, deci, motivul întârzierilor?

Citește și: 40 de lei kilul de pastramă în târg la Boţeşti, de Buna Vestire. Preţ negociabil

Răspunsul a fost dat marți, 28 martie, la conferința de presă, de Cristian Gentea. Este vorba despre autorizația ISU. Edilul-șef spune că ISU Argeș a cerut îndeplinirea a fel și fel de condiții în interiorul complexului de natație, aproape toate rezolvate. Subiectul „m-a albit – a declarat Cristian Gentea. Eu îi înțeleg pe cei de la ISU că, după toate câte s-au întâmplat, suflă și în iaurt, dar le-am spus că țin să inaugurez Bazinul înainte de Paști”.

Un jurnalist a întrebat dacă edilul-șef nu pune aceste întârzieri pe seama unor… șicanări politice pe linia Bogdan Olar (fost șef al ISU) – prefect Radu Perianu (după un așa-zis model al Bulevardului Pardon, de la Câmpulung). „Sper să nu fie așa, dar mi se pare că prea să caută se se bună bețe-n roate” – a răspuns primarul Cristian Gentea.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dar, oare proiectul de executie al lucrarilor, nu a fost avizat inainte de ISU?
    Dupa cate stim asa era procedura.
    Daca nu s-a respectat procedura, atunci ce mai avem de zis?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *