Web Analytics
scris joi, 23.05.2024

Gelu Tofan, optimist pentru noul Spital Pitești. Vicele a vorbit și despre operația la care a fost supus

Joi, 23 mai, consilierii locali din Pitești sunt convocați în ședință pentru a aproba, printre altele, studiul de fezabilitate, devizul general și indicatorii tehnico-economici pentru un spital cu 245 de paturi la Pitești.

Gelu Tofan, optimist pentru noul Spital Pitești. Vicele a vorbit și despre operația la care a fost supus

Citește și: Noutăți în tratamentul neurochirurgical, prezentate la Pitești

Este o provocare excepțională, bugetară și mai ales de resursă umană pentru realizarea acestui obiectiv, dar, cu determinare și colaborare instituțională, vom căuta și găsi soluții” – a spus, tot joi, în cadrul conferinței internaționale de neurochirurgie care se desfășoară la Pitești, în Sala Mare a Consiliului Județean Argeș.

Viceprimarul Gelu Tofan, inițiator și mare susținător al acestui proiect, a dat detalii, la conferința de presă a Primăriei, despre viitorul Spital Pitești, care – a spus el – va fi realizat cu fonduri europene (valoarea investiției – aproximativ 567 milioane lei, cu TVA) și care va cuprinde și câteva secții ce țin de administrarea Consiliului Județean: Infecțioase, Psihiatrie și Laboratorul de Sănătate Mintală.

Răspunzând la o întrebare a presei, și anume „Dacă ați fi pacient, v-ați trata la Pitești?”, vicele Tofan a spus: „Acum sunt perfect. Am avut și eu o problemă de sănătate (i-au fost implantate stenturi – n.red.) și m-am tratat la Pitești. Nu cred că e interzis să laud, să spun că avem specialiști aici. Pe această cale îi mulțumesc doctorului Alexandru Voican (chirurg), care mi-a făcut o intervenție, a fost de succes; acum sunt în fața dv. datorită dumnealui. Și iată că medicii de la Pitești trebuie felicitați. Chiar dumnealui, după operație, mi-a spus – «Domnule Tofan, terminați spitalul nou, că avem nevoie de el!». Deci, este necesar spitalul la Pitești”.

Viceprimarul Gelu Tofan a avut chiar puterea să glumească la conferința de presă pe tema stenturilor sale, spunând că a ajuns la operație și fiindcă a pus prea multe la inimă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită