Web Analytics

(GALERIE FOTO) ALEXANDRA STAN S-A CĂSĂTORIT CU MR. SAXOBEAT, ÎN PORT POPULAR, LA CÂMPULUNG!

de | 2.07.2021 12:45 | Cultură, Actualitate

Aproape două luni au trecut de când cântăreața Alexandra Stan s-a căsătorit, timp în care cei implicați au reușit să țină totul secret. S

olista și bărbatul care i-a devenit soț au ales un loc special pentru cununia civilă și ținute aparte, elemente ale costumului popular. Mai mult, au spus cel mai impiortant „Da” din viața lor de cuplu și au semnat actele care atestă că sunt o familie în fața primăriței de la Câmpulung, Elena Lasconi.

Alexandra Stan a surprins pe toată lumea când a anunțat că s-a căsătorit, mai ales că nu era cunoscut publicului larg că solista de 32 de ani are un iubit. Cununia civilă a avut loc în 7 mai, la Câmpulung Muscel, orașul natal al soțului ei. Mănăstirea Nămăiești aflată la doar cinci km de oraș a devenit locul perfect în care mirii îmbrăcați în haine populare să-și facă și primele poze în postura de familie cu acte-n regulă. Cei doi au fost cununați de fosta știristă Elena Lasconi, actualul primar al orașului.

 

 

CITEȘTE ȘI: Teatrul „Alexandru Davila” caută balerini. Audițiile încep în toamnă

 

 

 

„Mr. Saxobeat este din Câmpulung! Mă bucur că, în urmă cu două luni, am oficiat, «în secret», căsătoria Alexandrei Stan cu câmpulungeanul Emanuel. Au fost multe lacrimi de bucurie, emoţii, atât din partea mirilor, rudelor, dar şi din partea mea. Cred că a fost cea mai emoţionantă oficiere de căsătorie pe care am avut-o de când sunt primar. Căsătoria lor nu mai este un secret pentru că tinerii au hotărât acum să facă public acest fapt. Am respectat şi respect dorinţele oamenilor şi cred că faptul că nu a «transpirat» nimic despre această căsătorie spune multe”, a scris Elena Lasconi pe pagina sa de socializare.

Atât Alexandra, cât și Emanuel, alesul ei, s-au îmbrăcat în port popular, la care au adăugat un element de nouătate, pantofii sport. Despre bărbatul care i-a furat inima Alexandrei Stan se știe că se numește Emanuel Necatu, are 35 de ani și a cerut-o în căsătorie în 14 aprilie. Acesta ține cursuri celor care vor să învețe despre taoism.
Emanuel a fost consilierul de dezvoltare personală al Alexandrei și astfel acesta a reușit să o cucerească pe clienta sa. Emanuel a fost cel care a făcut primul pas în relație.

„Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta. Emanuel a spus primul <Te iubesc!> și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic”, a mărturisit Alexandra Stan, pentru revista VIVA România.

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii