Web Analytics

Gabriel Stoian: „Domnul Stroe a fost unul dintre titanii industriei constructoare de maşini”

de | 25.05.2023 12:50 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Campania „O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

„Jurnalul de Argeș” a inițiat, încă din octombrie 2021, o campanie în cinstea fostului director al Dacia, Constantin Stroe. Până acum, numeroase personalități și-au spus părerea despre necesitatea unei străzi și a unui bust în Pitești pentru regretatul Constantin Stroe.

În această ediție l-am invitat pe Gabriel Stoian, fost director de Resurse Umane la Arpechim Pitești, fost subprefect de Argeș, fost director adjunct, timp de 15 ani, la Casa Județeană de Pensii. „Merită și un bust, merită și ca o stradă să poarte numele său. A fost unul dintre titanii industriei constructoare de mașini. A fost una dintre marile personalități ale Argeșului, care a pus umărul la dezvoltarea județului prin tot ce înseamnă autovehicule rutiere pe această zonă. L-am cunoscut personal în perioada în care eram director la Arpechim, la o expoziție, la Simfonia Lalelelor, la diferite evenimente. Era un tip foarte comunicativ, foarte deschis, un om cu care nu te saturi niciodată de vorbit” – ne-a spus dl. Gabriel Stoian.

Citește și Cornel Popescu, despre Constantin Stroe: „Un simbol al automobilismului românesc, unul dintre salvatorii economiei româneşti de după 1989”

Citește și Dumitru Tomescu, ex-director Dacia, despre Constantin Stroe: „Între noi se crease o legătură ca de fraţi”

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *