Web Analytics

Fotografiile secretarului de la Beleţi-Negreşti, Roxana Roşescu, miros a alcool

de | 22.03.2023 19:05 | Actualitate, Culise, Home, Politica si Administratie

Cunoscută în comunitate ca un cal breaz, cum s-ar spune, Roxana Roșescu, secretarul comunei Beleți-Negrești, a ajuns cu adevărat vedetă după scandalul incendierii primăriei argeșene, de anul trecut. Mai ales că în telefonul primarului Mihai Marin s-au găsit înregistrările cu certurile dintre acesta și doamna secretar.
Roxana Roșescu a sărit ca arsă și a mers glonț la instanță să i se repare imaginea, după ce cineva a spus că ar avea viciul alcoolului. Dar ceea ce nu pare a ști doamna secretar este că imaginea ți-o mai faci și singur.

Adică după ce te dai mare pe Facebook cu fotografii în care apari veșnic în compania unei beri sau a paharului cu vin, nu prea mai poți să spui că nici usturoi nu ai mâncat, nici gura nu îți miroase… Vă dăm un singur exemplu, că avem mai multe, în care la o masă de socializare, în prezența mai multor doamne, reprezentanta sexului frumos care are în față sticle de bere este chiar „antialcoolica” Roxana Roșescu.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Exclusiv. Fiica edilului din Beleţi-Negreşti vorbeşte în premieră despre incendierea primăriei şi arestarea tatălui ei

Citește și Secretara Primăriei Beleţi-Negreşti, drept la replică pentru acuzaţiile făcute la adresa sa: „Înregistrările audio au fost făcute fără a mi se comunica faptul că sunt înregistrată”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Deci pentru ca o femeie bea un pahar de vin/bere la o terasa, credeti ca asta e dovada incontestabila ca este alcoolica?Ce stiri jalnice.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *