Web Analytics

Fotbalistul Cristi Tănase se antrenează la Vitality SPA din Pitești

de | 9.01.2018 09:06 | Actualitate

Vitali TanaseÎn așteptarea semnării contractului cu Steaua, Cristian Tănase se pregătește intens în Pitești. Cunoscutul fotbalist a ales Vitality sport & wellness de pe strada Petre Ispirescu, nr. 63 din Pitești, cel mai nou și modern centru de profil din oraș și care care oferă servicii pentru: piscină, spa, masaj de relaxare, sală de fitness, sală de forță, kinetoterapie, kango jumps, insanity, bodybuilding, trx, jugo, mma, cursuri de înot și nutriție.

Vă reamintim că deschiderea oficială a Vitality Spa va avea loc vineri, 12 ianuarie, începând cu ora 10:00. Deschiderea oficială, la care sunt așteptate nume de referință ale vieții publice argeșene și ale sportului, va fi urmată de o conferință de presă.

La toate abonamentele încheiate în perioada 12-14 ianuarie, argeșenii au parte de 10% REDUCERE. Pe 13 și 14 ianuarie 2018, sportul și starea de bine vor fi la ordinea zilei la Vitality SPA prin desfășurarea a numeroase clase de gimnastică aerobică, clase ce vor fi ținute de instructori cu o bogată experiență.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii