Web Analytics

Fotbaliști de la CS Mioveni, la Lotul Național

de | 27.03.2023 18:58 | Actualitate, Sport

Trei actuali sau foști jucători ai CS Mioveni se află în lotul echipei naționale Under 21 pentru amicalurile din această lună. Este vorba de Vlad Pop și Mihai Lixandru jucători de bază ai galben-verzilor și Alexandru Ișfan fost jucător al Mioveniului, actualmente la U Craiova. Cei trei au fost chemați de selecționerul Emil Săndoi pentru meciurile de pregătire cu Portugalia U 21 și Germania U 21.

În primul meci echipa naţională de tineret a României a pierdut cu scorul de 2-0, la Bucureşti, cu reprezentativa similară a Portugaliei. Oaspeții s-au impus prin golurile marcate de Sousa (24) și Neto (36).

Citește și România va primi fonduri de la Comisia Europeană pentru a stimula proiectele de energie verzi

În acest meci, Vlad Pop a fost titular și a jucat până la pauză când a fost schimbat. Mihai Lixandru a început ca rezervă și a intrat pe teren în minutul 83. În schimb, Alexandru Ișfan a fost doar rezervă.

Misiunea lui Emil Săndoi la Naționala de Tineret este una dificilă. Astfel, până acum, de când a preluat echipa, Săndoi nu a cunoscut gustul victoriei în acesta al doilea mandat al său la Naţionala U21, după 1-4 cu Spania, 0-0 cu Olanda (ambele în septembrie, la Cluj Napoca).

România va juca marţi un nou meci de pregătire, contra campioanei europene en titre la Under 21, Germania, pe stadionul „Municipal „din Sibiu, de la ora 19:00

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *