Fostul preşedinte al APP Argeş, Dorin Mărăşoiu: „Oamenii să aibă răbdare, că într-o lună jumătate sperăm să avem un vehicul politic nou, curat”

de | 29.09.2022 13:05 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Suntem întrebați, la redacție, ce face APP în Argeș și vă întreb pe dumneavoastră, pentru că APP era asociat cu imaginea lui Dorin Mărășoiu, în județ…

– APP e în moarte clinică în Argeș, părăsit de toate organizațiile create. Din APP au plecat 20 de organizații în primă fază, după care încă trei organizații. Nouă dintre organizațiile care au plecat cu Liviu Dragnea sunt cele cu care APP se mândrea. Asta demonstrează că APP este în degringoladă nu doar în Argeș, ci și la nivel de țară.

Câte organizații APP ați înființat, mai exact, în Argeș?

– 25 de organizații create în nouă luni, până în luna august, adică 1300 de membri.

Vi s-au alăturat?

– Președinții, da! Acum, dacă vor fi membri care nu vor veni, nu asta e problema, important e că liderii locali vor veni cu mine. Mai puțin președintele de la tineret, care a rămas, am înțeles, în APP, Daniel Manole.

Cine sunt oameni care v-au dezamăgit?

– Cel de la tineret. Practic, eu l-am pus în funcția de președinte la tineret, eu l-am ales, aveam mai multe variante și el nu s-a integrat în echipa de conducere. A ales formula asta.

Citește și Mărăşoiu, plângere în instanţă pentru că nu i s-a permis să voteze cu urna mobilă

Dar doamna Vârgă…

– Cu doamnaVârgă am avut niște discuții legate de materialele care apăreau în mediul online despre Liviu Dragnea. O cavalcadă de invective care, și dacă ar fi reale, ar fi despre ce se întâmplă între un bărbat și o femeie; nu văd care era problema. Liviu Dragnea e un om liber. Dacă era între un bărbat și un bărbat… mai ziceam. Noi, ca partid, am luptat împotriva LGBT… Dar informațiile nu erau reale, în primul rând. Ce treabă avea cu Oana Leonte? Oana Leonte nu avea pașaport ca să poată pleca din țară, atunci. De fapt, ea a declarat că nu a fost cu Liviu Dragnea niciodată, ea mergea cu Codrin Ștefănescu peste tot.

Codrin Stefanescu v-a contactat, după schismă?

– Nu. Dacă vă aduceți aminte cum a început… eu am pus niște mesaje contodente pe grupul central și am fost eliminat din grupul central. Era evident ce va urma. Demisia e înregistrată la Pitești; o să predau când vine cineva să o dau.

Deci, ce le transmiteți oamenilor?

– Oamenii să aibă răbdare, că într-o lună jumătate sperăm să avem un vehicul politic nou, curat, care să nu se dezică de imaginea domnului Liviu Dragnea, un partid curat pentru Liviu Dragnea. Sperăm ca noul partid să iasă într-o lună și jumătate cu condiția să nu fie blocat, să nu se tergiverseze înființarea.

Cine va conduce noua construcție politică?

– Sunt mai multe persoane care pot ocupa funcția de președinte.

Citește și Postarea lui Mărăşoiu despre închiderea contului la Raiffeisen a devenit virală

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

1 Comentariu

 1. Bai Dorina,
  Bai tembelule,
  Bai tradatorule,

  Masoara-ti cuvintele! Agramatule!
  Despre ce vehicul politic vorbesti? Tu esti acel vehicul?
  In primul rand trebuie sa-ti rezolvi problemele de comunicare, alfabet etc.
  Mars la scoala!

  Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *