Web Analytics

Mărăşoiu, plângere în instanţă pentru că nu i s-a permis să voteze cu urna mobilă

de | 17.12.2020 13:10 | Actualitate

Internat la Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni chiar în ziua alegerilor, pentru a se trata de coronavirus, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Dorin Mărășoiu, nu și-a putut exercita dreptul la vot.
Potrivit spuselor acestuia, a formulat o solicitare către secția de votare 354 pentru aducerea urnei mobile, însă a așteptat în zadar. Interesându-se la reprezentantul partidului din care face parte acum, ProRomânia, a aflat că ar fi avut loc niște discuții pe marginea acestui subiect în secția de votare, însă s-a decis refuzarea dreptului la vot pe motiv că pe cerere nu și-a trecut CNP-ul. “Eu am trimis o cerere de mână, la care am atașat buletinul de analize cu rezultatul Covid pozitiv, pe document fiind trecut și CNP-ul meu”, spune acesta.
Citește și Dorin Mărăşoiu: „Asta este o nouă lovitură a Guvernului Cioloş în domeniul silvic”
Citește și Dorin Mărăşoiu a fost exclus din PSD. Va candida la Primăria Călineşti
Politicianul a făcut o contestație la BEC, prin avocat, dar nici la contestație nu a primit vreun răspuns, așa cum nu a primit la solicitarea adresată secției de votare în ziua alegerilor parlamentare și intenționează să se adreseze cu o plângere în instanță. „Plângerea o fac pentru a se evita pe viitor astfel de tratamente și pentru a fi tratate altfel aceste cereri venite de la alegători și a nu se mai împiedica dreptul la vot. Cei care exercită aceste funcții în perioada electorală trebuie să aplice legea, pentru că de aceea sunt plătiți”, mai zice Dorin Mărășoiu.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii