Web Analytics
scris duminică, 24.03.2024

Fostul prefect de Gorj, arestat la domiciliu. A condus fără permis de șase ori, a lovit o mașină și a îmbrâncit o jurnalistă

Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile, conform deciziei Judecătoriei Sector 1 București.El a condus fără permis de șase ori, a lovit o mașină și a îmbrâncit o jurnalistă, supărat că a relatat despre faptele sale. Decizia instanei nu este definitivă, poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunțare.

Fostul prefect de Gorj, arestat la domiciliu. A condus fără permis de șase ori, a lovit o mașină și a îmbrâncit o jurnalistă

Citește și: Dan Diaconescu va candida la europarlamentare pe lista partidului Alianța Românilor Digitali


Imaginile cu Dan Ilie Morega au fost surprinse joi seara într-o benzinărie din Târgu Jiu. De acolo el a plecat spre casă, iar în drum a lovit o mașină parcată pe marginea străzii. Polițiștii au transmis că i-au întocmit un nou dosar de cercetare de conducere a unui vehicul fără permis, al șaselea în cazul său. Ulterior, s-a supărat pe o jurnalistă care a relatat despre dosarele sale, a îmbrâncit-o și i-a adresat injurii: „Marș, afară. Du-te dracu!”, s-a exprimat Morega, care susține că jurnalista a intrat pe un spațiu provat la o „conferință de presă” organzizată chiar de el, potrivit evz.ro.

Citește și: Alianța lui Gheorghe Funar, „Grădina Maicii Domnului”, respinsă de BEC. Care este motivul


Primul dosar penal întocmit pe numele lui Morega a fost înregistrat pe data 12 februarie. Polițiștii l-au prins conducând pe o stradă din Târgu Jiu, deși i se comunicase că are permisul retras. După doar șase zile, Morega s-a trezit cu cel de-al doilea dosar penal. De data aceasta polițiștii din Mehedinți sunt cei care l-au prins la volan în localitatea Baia de Aramă. Cu toate acestea, Dan Ilie Morega se apără și spune că are voie să conducă. El le-a povestit ziariștilor din Mehedinți că pe data de 6 februarie s-a trezit cu poliția rutieră la ușă. I s-a comunicat că trebuie să predea carnetul de conducere în termen de 15 zile. Totul în baza unui act medical, eliberat de un medic psihiatru, care arată că nu mai are voie să conducă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *