Web Analytics
scris joi, 25.01.2024

Fosta Policlinică a CFR se vinde cu 420.000 de euro

Clădirea fostei Policlinici a companiei CFR, de pe bulevardul Republicii din Pitești, e scoasă la vânzare. Oferta proprietarilor este de 420.000 de euro. Fiind monument istoric, din 1904, legea prevede ca mai întâi să fie întrebate autoritățile locale dacă își doresc să achiziționeze imobilul. Direcția Județeană de Cultură Argeș nu și-a exercitat dreptul de preempțiune și acum urmează rândul Consiliului Local Pitești să decidă.
Săptămâna trecută, comisia primăriei a fost să evalueze casa care are 360 mp și curte. Proiectul se va discuta într-o şedinţă ulterioară de Consiliul Local. Din câte am mai aflat, CFR mai are clădiri în paragină în curtea imobilului, dar care au fost invadate de oameni ai străzii în trecut, aceștia lăsând în urmă mizerie. Acum proprietatea este închisă și are sistem de alarmă. Casa este deținută de Mariana Clemens, o doamnă din Pitești, mutată de mai mulți ani în Germania.
Proprietarii au deja un cumpărător și, dacă Primăria nu își va exercita dreptul, casa va fi vândută acelui doritor.

Fosta Policlinică a CFR se vinde cu 420.000 de euro

Citește și Noul corp al SJU Piteşti, aproape gata!

Citește și Farmacia „Alexandra” din Bascov, una dintre primele farmacii autorizate ca şi centru de vaccinare antigripală

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole