Web Analytics
scris joi, 11.01.2024

Noul corp al SJU Piteşti, aproape gata!

Noul corp al Spitalului Județean de Urgență Pitești este aproape finalizat. Clădirea cu parter și patru etaje este realizată doar din fonduri de la Consiliul Județean Argeș, adică peste 85 milioane lei. Sunt anunțate condiții moderne și aparatură de ultimă generație.
„Suntem tot mai aproape cu finalizarea noului corp P+4, realizat exclusiv din fonduri de la Consiliul Județean Argeș. Aici vom avea secția de Chirurgie plastică și Arși, secția de Chirurgie vasculară, blocul operator (cu Săli de operație chirurgie plastică, electrofiziologie și chirurgie cardio-vasculară și secție de Cardiologie). Lucrările sunt avansate și la extinderea Ambulatoriului de Specialitate și la extinderea Compartimentului de Primiri Urgențe. Aici discutăm de un proiect pe fonduri europene în valoare de 12,9 milioane de lei”, a transmis Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș.
M.S.

Noul corp al SJU Piteşti, aproape gata!

Citește și Vicele Marius Nicolaescu, despre Laboratorul de Radioterapie de la Spitalul Județean: „Avem făcută proiectarea și ne pregătim pentru lansarea licitației”

Citește și Moarte suspectă a unui subofiţer SRI la Spitalul Judeţean

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *