Web Analytics

Florian Țăpoi-punct de vedere în urma informațiilor privind furtul de apă: “Nu știu cine a făcut această conectare!”

de | 15.11.2021 14:21 | Actualitate

 

În urma informațiilor publicate într-un articol anterior al  “Jurnalul de Argeș”, referitoare la faptul că Florian Țăpoi a primit dosar penal pentru furt de apă, acesta aduce la cunoștință următorul punct de vedere:

Florian Țăpoi, administratorul firmei „Florian Construct Invest Concept SRL”:

 

„Ce pot să vă spun: eu nu am avut cunoștință de această conductă conectată. Ce am văzut și eu, odată cu domnii polițiști, că această conductă era legată într-un branșament cu mai multe contoare, unde nu exista niciun sigiliu. Nu știu cine a făcut această conectare. Am întrebat angajații mei și au spus toți că nu știu. Ei spun că ar fi văzut pe cineva de la Apă Canal, acum vreo lună de zile, umblând acolo în nenumărate rânduri. Verificări, o lună, două, nu știu exact să vă spun. Poate că aceștia au conectat, din greșeală, vrând să conecteze altceva, vrând să conecteze o altă locuință, din greșeală au conectat acea țeavă.

 

Eu nu am cunoștință de acest incident, iar organele abilitate vor lămuri aceste aspecte. Acolo poate umbla oricine. Proprietatea nu este închisă. Eu nu am obstrucționat, că este o minciună că am obstrucționat organele abilitate să intre pe teren sau pe cei de la Apă Canal, ba, din contră, i-am poftit înăuntru și nu am obstrucționat în niciun fel ancheta, ba, mai mult, am deschis ușa și i-am poftit înăuntru în clădire și au verificat tot ce au dorit dumnealor.

 

Am fost deschis 100 %, nu așa cum s-a spus în presă, că am încercat să obstrucționez ancheta, nu, nu există. Mulțumesc”.

 

Citește și Argeș. Incendiu puternic la un fânar după ce copiii au aprins o lumânare

 

Citește și Pericol de sancțiune: Comisia solicită României, Bulgariei, Croației, Greciei și Slovaciei să îmbunătățească tratarea deșeurilor

 

Citește și: Primele arestări sub bagheta lui Kovesi pentru fraudă în sistem „Carusel TVA”. Suspecţii aveau legături cu ‘Ndrangheta

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii