Web Analytics
scris joi, 07.12.2023

Flavius Croitoru, portar la CS Mioveni: ”Din moment ce suntem în play-off, obiectivul e rămânerea în play-off”

Flavius Croitoru, portarul celor de la CS Mioveni, ne-a vorbit despre ultimele partide, o înfrângere și o victorie, despre faptul că echipa se află în pauza de iarnă pe locul 4 în clasamentul Ligii secunde, despre situația financiară de la gruparea galben-verde, dar și despre situația în clasament a celor de la FC Argeș, acolo unde a evoluat o bună perioadă de timp.

Flavius Croitoru, portar la CS Mioveni: ”Din moment ce suntem în play-off, obiectivul e rămânerea în play-off”

Flavius Croitoru: ”În meciul cu Metaloglobus, pierdut acasă, am făcut un joc slab, nu ne-a ieșit mai nimic, iar la Dej am avut parte de un teren foarte greu, am dat gol dintr-o fază fixă și cred că numai așa puteam să marcăm. Suntem fericiți că am terminat în play-off și asta se datorează muncii noastre, am făcut o treabă bună împreună, am fost o familie, și la bine, și la rău. Au mai rămas acestea ultime cinci meciuri și sperăm să scoatem cât mai multe puncte și să terminăm sezonul regular cât mai sus. Când am venit prima dată în vestiar la CS Mioveni, mai erau doar patru-cinci inși, dar, ușor-ușor, au început să vină jucători, s-au integrat bine, am creat un grup frumos. Nimeni nu credea că o să ajungem în play-off, dar cu multă muncă, multă disciplină, am reușit.

Din moment ce suntem în play-off, obiectivul e rămânerea în play-off și după aceea vom vedea mai departe ce se va întâmpla. Momentan nu ne gândim la promovare, ne gândim să terminăm acolo în play-off. În ceea ce privește situația financiară, sunt ceva probleme, dar avem promisiunea că se vor rezolva. Nu sunt foarte grave problemele, dar sunt probleme. Avem promisiunea că se vor regla lucrurile. Deși am evoluat la FC Argeș, nu aș vrea să vorbesc despre situația de acolo. Îmi pare rău, dar asta este situația, trebuie să meargă înainte și să acumuleze cât mai multe puncte”.

Citește și Claudiu Cojocaru, preşedinte executiv CS Mioveni: „Putem să ne salvăm de la retrogradare, intrând în play-off”

Citește și CS Mioveni, victorie la Unirea Dej! Coşereanu, luat cu salvarea de pe teren!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *