Web Analytics
scris vineri, 01.03.2024

Flavius Croitoru: „Dacă ia 3-4 puncte în ultimele trei meciuri, Mioveniul va fi în play-off ”

Cum comentezi victoria cu CSM Alexandria, scor 1-0?

– Am făcut un rezultat mare, am obținut trei puncte foarte importante și ne-am mărit șansele de a intra în play-off. A fost un meci dificil cu o echipă bună, dar suntem fericiți că am reușit să câștigăm.

Flavius Croitoru: „Dacă ia 3-4 puncte în ultimele trei meciuri, Mioveniul va fi în play-off ”

Antrenorul oaspeților, Eugen Trică, a contestat arbitrajul. A fost sau nu penalty la golul marcat de CS Mioveni?

– Nu vreau să comentez. Probabil că și antrenorul Eugen Trică era supărat după meci. Dacă arbitrul a dat penalty înseamnă că a fost.

Care este atmosfera la echipă după această victorie?

– Atmosfera este foarte bună. Mereu a fost o atmosferă bună, pentru că am creat un grup unit, suntem o familie și acum așteptăm meciul cu Șelimbăr. Sperăm să venim cu punct sau puncte de acolo, cu toate că nu va fi ușor. Mergem acolo să obținem ceva…

Apropo, cum vezi următoarele meciuri, cele cu Șelimbăr, cu Steaua de acasă și la Slatina?

– Niciun meci nu mai este ușor la Liga a doua, ați văzut că și Steaua a pierdut, dar noi ne vom juca șansa și vom lua fiecare meci în parte și la final ne dorim să fim în play-off.

Citește și Claudiu Cojocaru, preşedinte executiv CS Mioveni: „Aşteptăm o parte din bani, să reglăm situaţia cu jucătorii cu care ne-am înţeles la o amânare de plată”

„Avem restanțe salariale pe trei luni”

Ce șanse are în acest moment CS Mioveni să prindă play-off-ul?

– Eu zic că după această victorie sunt șanse foarte mari, acum totul depinde de noi. Dacă luăm 3-4 puncte în aceste ultime trei meciuri, vom fi în play-off fără probleme.

Ce obiectiv aveți stabilit odată intrați în play-off?

– Important este întâi să ajungem acolo și după aceea vom vedea, vom lua fiecare meci în parte și vom vedea cât de multe puncte putem face. Nu va fi ușor, în play-off intră cele mai bune echipe. Sunt și cele două echipe care nu au drept de promovare, dar noi ne vom juca șansa.

Ce știi despre interdicția de la UEFA în privința transferurilor?

– Sincer, chiar nu știu. Știu doar că s-au plătit datoriile către cei șase jucători. Nu știu nici despre jucătorii străini…

Am înțeles că s-au plătit datoriile către jucătorii care au evoluat în Liga I, dar actualii jucători mai au restanțe salariale?

– Avem restanțe salariale pe trei luni, dacă nu mă înșel, dar avem promisiunea că se vor rezolva; luna viitoare vom primi două salarii și, încet-încet, lucrurile se rezolvă.

Citește și Cristian Ignat: „Ne putem îndeplini obiectivul anul acesta şi anume promovarea CS Mioveni”

„Mai am contract până în vara acestui an, dar 80-90% rămân aici”

În ceea ce te privește, până când ai contract cu CS Mioveni și ce vei face după expirarea contractului?

– Eu mai am contract până în vara acestui an cu CS Mioveni, după aceea sincer vă spun că nu m-am gândit. Depinde și ce se întâmplă aici, dar în proporție de 80-90% cred că voi rămâne aici. Nu am discutat momentan cu nimeni, acum mă gândesc doar la ce am de făcut aici și la final voi vedea.

Să înțeleg că nu ai nicio ofertă în prezent?

– Nu am, într-adevăr, nicio ofertă de la alte echipe, deocamdată.

Cum vezi lupta pentru promovare în Liga I?

– Este devreme să discutăm. Mai sunt trei etape din sezonul regular, o să vedem cine o să intre în play-off… Momentan se joacă, mai sunt echipe cu șanse la play-off și vom vedea după aceste trei etape. Sunt echipe bune, dar acum nu pot spune nimic, pentru că nu știm 100% cine va intra în play-off, adică care vor fi cele șase.

„Le doresc celor de la FC Argeș să bată în toate aceste meciuri”

Sunt probleme medicale în lot?

– În afară de Coșereanu, nu sunt probleme medicale, nu avem niciun jucător accidentat.

Având în vedere că ai evoluat și la FC Argeș, cum vezi situația de acolo?

– Nu aș vrea să vorbesc despre FC Argeș, mai au și ei aceste trei etape și sper să câștige cât mai multe puncte. Despre play-off este greu de vorbit, pentru că nu cred că mai sunt șanse. Sper și le doresc să bată în toate aceste meciuri, dacă vor putea, și să termine cât mai sus în clasament… Vreau să le transmit suporterilor galben-verzi să vină cât mai mulți la stadion să ne susțină, pentru că avem nevoie de ei. Este cu totul altceva când joci cu mai mulți suporteri în tribună. Îi așteptăm la stadion să ne susțină la ultimul meci de acasă, cel cu Steaua și după aceea în play-off, dacă vom intra bineînțeles, dacă vom rămâne în play-off.

Citește și CS Mioveni, şanse mari de calificare în play-off, după victoria de sâmbătă

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *