Web Analytics
scris vineri, 20.09.2024

Fiul lui Marius Urzică, aur la Campionatele Balcanice

Fiul lui Marius Urzică, aur la Campionatele Balcanice

„Așchia nu sare departe de trunchi” este proverbul care i se potrivește cel mai bine lui Marius Urzică, fostul mare gimnast român. Recent, Alexandru, fiul acestuia, a câștigat medalia de aur la Campionatele Balcanice, în proba de individual compus.

Conform gsp.ro, Alexandru Urzică, legitimat la CS Dinamo, a început în forță Campionatele Balcanice de gimnastică artistică. A reușit un punctaj de 12.766 (la sol) și de 12.366 (la cal cu mânere).

Echipa României (Alexandru Urzică, Alexandru Ionescu și Andrei Gherghina) s-a clasat pe locul 4, cu 202.6 puncte. Medalia de aur a fost câștigată de Bulgaria, pe locul secund s-a clasat Ungaria, în timp ce pe ultima treaptă a podiumului au urcat sportivii din Turcia.

Alexandru Urzică este antrenat de către tatăl lui, Marius Urzică, campionul olimpic din anul 2000, la cal cu mânere. Marius Urzică are și două medalii de argint la Jocurile Olimpice, în 1996 și 2004, tot la cal cu mânere.

Citește și: Programul antidoping la Jocurile Olimpice din Paris 2024: Cinci sportivi depistați pozitiv

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...