Fiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat la închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri

de | 10.06.2021 23:14 | Actualitate, Politica si Administratie

Sică Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, a fost condamnat de magistrații Tribunalului Bucureşti la 2 ani şi 4 luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri.

El este acuzat că a vândut cocaină unei persoane care colabora cu procurorii DIICOT şi unui investigator sub acoperire, în apropierea unui cunoscut local din centrul vechi al Capitalei.

 

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Buna-credinţă, jurnalismul şi o întâmplare cu tâlc

 

 

 

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel. Potrivit rechizitoriului trimis în instanţă, în data de 14 ianuarie a anului în curs, procurorii DIICOT au primit o informaţie că o persoană vinde cocaină în Bucureşti, iar anchetatorii l-au identificat pe Sică Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu.
În cadrul anchetei, procurorii au apelat la o femeie, care colabora cu procurorii, şi la un investigator sub acoperire. Aceştia au primit permisiunea de a cumpăra droguri de la Sică Dumitrescu. De asemenea, un judecător a autorizat interceptarea convorbirilor telefonice, localizarea sau urmărirea prin mijloace tehnice, precum şi supravegherea video, audio şi prin fotografiere a activităţilor desfăşurate de către Sică Dumitrescu, investigatorul sub acoperire şi martorul colaborator. Ulterior, pe 18 ianuarie, femeia şi investigatorul sub acoperire l-au contactat pe Sică Dumitrescu pe Instagram şi au stabilit să se întâlnească, în jurul orei 20,00, în parcarea de la cafeneaua “The Dock” de pe Cheiul Dâmboviţei din Bucureşti. În zonă a fost instalat un dispozitiv de supraveghere operativă, conform DIICOT.
În seara zilei de 18 ianuarie, cei doi au mers în faţa cafenelei “Naked”, unde era parcat un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat îmbrăcat în uniformă militară, identificat ulterior drept un caporal de la o unitate militară din Bucureşti.                                    (Antoniu Neguț)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii