Web Analytics

Finul lui Mutu, condamnat la o pedeapsă mică pentru că a colaborat cu anchetatorii

de | 12.09.2019 13:37 | Culise

Pe 19 iunie, Tribunalul Argeș l-a condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru trafic de droguri de mare risc pe Alexandru Mihăilescu, zis și Alex Copil Bătrân, finul lui Adrian Mutu. Pe mulți i-a surprins pedeapsa relativ mică primită de Alexandru Mihăilescu, în condițiile în care pentru aceeași infracțiune magistrații l-au condamnat la 7 ani și jumătate în octombrie 2017 pe Mihnea Untaru, fiul regretatului profesor Iulian Untaru. O explicație a pedepsei mici ar fi aceea că Alex Copil Bătrân a colaborat cu anchetatorii, dându-le inclusiv numele băiatului patronului unei firme de construcții din Pitești ca fiind consumator de droguri, cu date precise.
Pe 6 februarie a.c., Alexandru Mihăilescu a fost reţinut în parcarea VIVO! Mall Piteşti după ce a încercat să îi vândă unui ofiţer sub acoperire 7 grame de cocaină. Alexandru Mihăilescu, aflat de ani buni în cercul de prieteni apropiaţi ai lui Adrian Mutu, mai vânduse înainte de încă trei ori cocaină unor ofiţeri sub acoperire ai DIICOT. După ce a fost reţinut, la vila din Piteşti a lui Alexandru Mihăilescu au mai fost găsite 20 de grame de cocaină.
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Om mare – finul lui Mutu, fix ca Maradona care a inscris un gol cu mana intr-un meci cu Anglia. A scapat basma curata pentru ca a recunoscut si a „furat de la un hot mai mare” – afirmatie Maradona.