Finala Naţională ROMANIAN INFOFASHION FESTIVAL 2014, la Piteşti pe 4 septembrie

de | 28.08.2014 13:51 | Actualitate

Pe 4 septembrie, cu începere de la ora 20, la Hotelul Magic din Trivale se va desfășura unul dintre cele mai importante evenimente de modă ale anului. Este vorba de finala națională a ROMANIAN INFOFASHION FESTIVAL 2014, concept dezvoltat de INFOFASHION.RO.
Cu acest prilej vor fi desemnate 5 „Ambasadoare” ale frumuseţii din România şi nominalizate creații ale designerilor care vor asigura ținutele reprezentantelor României la următoarele finale mondiale: Miss Supranational, Miss Intercontinental, Miss Globe, Miss Bikini International, Top Model of the World.
După 11 trofee şi titluri Mondiale cucerite la Finalele celor mai importante concursuri de frumuseţe şi de modelling din întreaga lume, InfoFashion Platinum Agency Romania si Agenția Duchesse au intrat în cel de-al 13-lea an de activitate, propunându-şi o  reprezentare plină de reușite a României la aceste manifestări.
Invitate în juriu sunt și Bianca Păduraru –  câștigătoare MISS GLOBE 2013 anul trecut în Albania și piteșteanca Alexa Dinescu – câștigătoare BRIDE OF THE WORLD ROMANIA 2013, alături de specialiști în domeniul modellingului și artelor.
Denis Grigorescu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii