FILMELE ACESTUI WEEK-END, LA CINEMATOGRAFUL „BUCUREȘTI”

de | 6.05.2021 08:36 | Cultură, Actualitate

Sâmbătă, 8 mai 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Eden”, cu Lana Baric, Daan Stuyven, Lorant Bocskor-Sallo și Maja Roberti în rolurile principale, în regia lui Agnes Kocsis.

Éva este alergică la o mulțime de substanțe și particule, la poluare, unde radio și câmpuri electrice. Trebuie să trăiască absolut izolată de tot ce o înconjoară. Cea mai mică greșeală o poate ucide. Singurii oameni din preajma ei sunt fratele și doctorii care experimentează tot felul de tratamente. Într-o zi, Éva primește vizita unui psihiatru care vrea să afle dacă problema ei este reală sau psihologică. Va fi dragostea salvarea ei?

Filmul a avut premiera în România în data de 12 martie 2021.
Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

 

 

CITEȘTE ȘI: Înarmat cu trusa medicală şi însoţit de medicul Arhiepiscopiei, Calinic a verificat starea de sănătate a personalului monahal din Argeş

 

 

 

Duminică, 9 mai 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Caravana cinematografică”.
Regia îi aparține lui Titus Muntean, în rolul principal fiind Mircea Diaconu.

Într-un sătuc izolat din Transilvania, la începutul anilor ’60 oamenii duc o existență liniștită. Însă liniștea lor va fi spulberată de o caravană cinematografică adusă de Tavi. Între timp, Tavi se îndrăgostește de Corina, învățătoarea, și, cel puțin la început, atracția pare să fie reciprocă. În cele din urmă, se pare că proiecția e gata să înceapă. Caravana cinematografică este realizat după o nuvelă de Ion Grosan.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Reamintim că, pe durata filmelor, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii