Web Analytics

Filme românești de mare succes, on-line la Cinematograful „București”

de | 17.04.2021 09:49 | Actualitate

Sâmbătă, 17 aprilie 2021, de la ora 18.00, pe pagina de Facebook a Cinematografului de artă „București” va fi postat linkul pentru filmul on-line „Veronica”. 
Filmul „Veronica”, o capodoperă a cinematografiei românești din 1973, cu actori precum Dem Radulescu, Lulu Mihăescu și Margareta Pâslaru este astăzi un film fermecător pentru copii. Într-o lume magică, realizată cu peisaje de vis, mereu pusă pe soții și energie exuberantă, Veronica, o fată care crește într-o casă pentru copii, primește un cadou de ziua de nașă de la zână, jucată de Margareta Pâslaru, o pungă magică care va îndeplini orice dorință. Veronica refuză să împărtășească acest cadou altor copii și pentru aceasta este pedepsită de Zână.
Din acest moment aventurile de vis ale Veronicăi devin foarte interesante.
Duminică, 18 aprilie 2021, de la ora 18.00, pe pagina Cinematografului de artă „București” va fi postat linkul pentru filmul on-line „O vară de neuitat”.
O vară de neuitat este un film dramatic din 1994, regizat și produs de Lucian Pintilie. O coproducție româno-franceză, bazată pe un capitol dintr-un roman al lui Petru Dumitriu, îl are în rol principal pe Kristin Scott Thomas, în rolul aristocratului maghiar Marie-Thérèse Von Debretsy.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii