Web Analytics
scris joi, 01.02.2024

Festivalul sud-coreean se întoarce la Filarmonica Piteşti

A treia ediție a Festivalului sud-coreean are loc joi și vineri, 1 și 2 februarie, la Centrul Multifuncțional Pitești. Joi, de la ora 19:00, alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Gae Jun Jeon, vor evolua flautista Kim Junhee și pianista Lee Su Eun. În program: W. A. Mozart – Concertul pentru flaut și orchestră în Sol Major și Simfonia Nr. 36 în Do Major, E. Grieg – Concertul pentru pian și orchestră în la minor, Op.16 – I. Allegro molto moderato și Arirang (cântec tradițional sud-coreean).

Festivalul sud-coreean se întoarce la Filarmonica Piteşti

Vineri, 2 februarie, de la ora 19.00, festivalul continuă cu soprana Kyunghee Kim, violonista Dunia Navarro López, violoncelistul Thais Navarro López și trompetistul Benno Ingelhart. Compozițiile celebre vor fi interpretate de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Gae Jun Jeon: W.A. Mozart – Concertul Nr. 4 pentru vioară și orchestră (prima parte), S. Saens – Concertul pentru violoncel Nr.1 Op.33 (prima parte), Korea Bird Song, G.Puccini – Quando m’n vo from opera „La Boheme”, F Loewe – I could have danced all night from musical „My fair lady”, H.J. Sommer – „Fly with me” pentru aplhorn și orchestră și T. Albinoni – Sonata a 6 – a pentru trompetă și orchestră.
Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

Citește și UZPR Argeş a decis: dr. Viorel Pătraşcu – Omul Anului 2023

Citește și Reconsiderări. Constantin Albu, cel mai mare muzician al Piteştiului

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *