Web Analytics
scris joi, 25.01.2024

UZPR Argeş a decis: dr. Viorel Pătraşcu – Omul Anului 2023

Joi, 18 ianuarie, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România – Filiala Argeș, condusă de Cristina Munteanu (președinte), Cristian Vasile (vicepreședinte) și Mihai Golescu (președinte de onoare), a decis ca medicul și publicistul piteștean Viorel Pătrașcu să fie desemnat Omul Anului 2023.
În motivația acestei decizii stă în primul rând faptul că dl Pătrașcu scrie de 30 de ani la ziar așa-numitele „tablete dulci-amare”, radiografiind practic viața de de zi cu zi a românilor. Pentru această rubrică a sa, poate cea mai veche rubrică de autor din țară, UZPR l-a onorat și s-a onorat, oferindu-i Premiul pe anul 2023 pentru întreaga sa activitate. De asemenea, tot în 2023, Colegiul Național al Medicilor i-a oferit doctorului Viorel Pătrașcu, la prestigioasa Gală „Medic pentru România”, Diploma de excelență și Premiul „Vasile Voiculescu” pentru realizări deosebite în activitatea literar-artistică.
De la dr. Pătrașcu nu avem însă doar „tabletele” pe care le prescrie cu speranța într-o lume mai bună. De 30 de ani, Viorel Pătrașcu e și reporter. În vacanțe, oriunde ar fi, el își notează amănunte și fotografiază oameni, locuri, detalii, pe care apoi le transformă în reportaje, adunându-le în agreabile cărți de călătorie. Cărți documentare, de cultură, dar și pentru inimă, pentru suflet.

UZPR Argeş a decis: dr. Viorel Pătraşcu – Omul Anului 2023

Citește și Tatuajele – o nebunie ilustrată de dr. Viorel Pătraşcu în volumul „Patimă şi motorină”

Citește și Ierodiaconul Vladimir Trandafir de la Mănăstirea Negru-Vodă din Câmpulung Muscel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *