Web Analytics

Festivalul Național de Muzică Lăutărească Veche ZAVAIDOC revine, la Pitești

de | 27.10.2022 09:42 | Actualitate, Cultură, Home

Primăria Municipiului Pitești și Consiliul Local Pitești organizează, prin Centrul Cultural Pitești, cea de-a XV-a ediție a Festivalului Național de Muzică Lăutărească Veche ZAVAIDOC, sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 18:00, în sala de concerte „Simfonia” a Filarmonicii Pitești.

Evenimentul va cuprinde un concurs de interpretare și recitaluri extraordinare susținute de artiști consacrați ai genului: Ana Maria Cîrstina, Constantin Lătărețu, Panseluța Feraru și Ionel Tudorache. Acompaniază Orchestra „Doina Argeșului”.

Citește și: Cetatea Dacică de la Sarmisegetuza, restaurată prin PNRR

Preselecția va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 10:00, la Filarmonica Pitești. Regulamentul festivalului și fișa de înscriere pot fi descărcate de pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, precum și de pe site-ul oficial al instituției (www.centrul-cultural-pitesti.ro).

Biletele de intrare la festival vor fi puse în vânzare de la 1 noiembrie 2022, la casieria Filarmonicii Pitești, sau de pe platforma online www.bilete.ro. Pentru informații suplimentare puteți suna la nr. de telefon al Centrului Cultural Pitești: 0248/219976, sau să scrieți la adresa de e-mail a instituției: cultcentre@yahoo.com.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *