Web Analytics

Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST, pe 29 octombrie, la Pitești

de | 21.09.2022 12:09 | Actualitate, Cultură, Home

Primăria Municipiului Pitești și Consiliul Local Pitești organizează, prin Centrul Cultural Pitești, Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST, ajuns la cea de-a VI-a ediție, sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 18:00, în sala de concerte a Filarmonicii Pitești.
Evenimentul va cuprinde un concurs de interpretare și recitaluri extraordinare susținute de consacrați ai genului: Nicu Alifantis & Zan, Tzurlă & Amfiteatru’ 13, Grupul Folk P620.

Citește și: În luna octombrie ncepe o nouă ediție a ”Târgului Meșterilor Populari – Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului”


Preselecția va avea loc sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 10:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții. Înscrierile pentru concurs se pot face până pe data de 27 octombrie, la adresa de e-mail cultcentre@yahoo.com sau la sediul Centrului Cultural Pitești (strada Craiovei, nr. 2, bloc G1, Pitești).
Biletele de intrare la festival vor fi puse în vânzare din data de 3 octombrie, atât la casieria Filarmonicii Pitești, cât și online: https://www.bilete.ro.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *