Web Analytics

Femeie carbonizată după un incendiu la Leordeni

de | 6.12.2019 20:12 | Actualitate

UPDATE: Persoana carbonizată, găsită de pompieri în urma unui incendiu izbucnit la Leordeni, a fost identificată. Aceasta este proprietara casei, în vârstă de 60 de ani, care s- ar fi aflat singură în casă.

Din primele verificări a fost stabilită cauza incendiului, respectiv jar pe material combustibil din încăperea în care se afla soba, având coșul necurățat.
În urma examinării preliminare a cadavrului nu au rezultat suspiciuni, cauza decesului urmând a fi stabilită prin efectuarea necropsiei.
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.
În cauză fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, respectiv ucidere din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, informează IPJ Argeș.

O femeie a fost găsită carbonizată după un incendiu ce a izbucnit în seara zilei de vineri 6 decembrie în satul Budişteni din comuna Leordeni. Cei de la ISU Argeş au intervenit cu 2 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi o Ambulanţă. Femeia carbonizată a fost găsită lângă o anexă a casei unde a izbucnit incendiul.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii