Web Analytics
scris duminică, 14.04.2024

Femei arestate pentru tâlhărie, la Pitești. Cum a rămas un bărbat fără bunuri

Un bărbat a fost lăsat fără bani de două femei, în Pitești. S-a întâmplat în ziua de 12 aprilie a.c., în jurul orei 18:30, pe bld. Nicolae Bălcescu.

Femei arestate pentru tâlhărie, la Pitești. Cum a rămas un bărbat fără bunuri

Bărbatul a sunat la 112 și a relatat că trei femei i-ar fi sustras portofelul cu o sumă de bani și telefonul mobil, iar două dintre femei ar fi fost depistate.

Au plecat spre locul indicat polițiștii din cadrul Secției 2 Pitești. Din primele verificări s-a stabilit că bărbatul ar fi fost abordat de trei femei, care, după ce i-au solicitat o sumă de bani, i-ar fi sustras portofelul ce conținea documente și aproximativ 1.500 de lei, precum și un telefon mobil, prin acte de violență.
Portofelul a fost găsit în zona respectivă, dar fără suma de bani.

Citește și Doi bătrâni au dat peste 36.000 de lei unor infractori care susțineau că sunt medici la Urgenţă
Persoana vătămată, precum și cele două femei identificate, de 25 de ani, din Pitești și de 44 de ani, din Bascov, au fost conduse la sediul poliției, pentru cercetări.
În noaptea de 12 spre 13 aprilie cele două femei au fost reținute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.


În cursul zilei de 13 aprilie, femeile au fost prezentate în fața înstanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

A fost întocmit dosar penal pentru tâlhărie, cercetările fiind preluate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Cercetările continuă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *