Web Analytics
scris joi, 16.05.2024

A murit Mihai Gheorghe, fost antrenor al echipei de gimnastică a României

Mihai Gheorghe, fost antrenor al echipei de gimnastică a României a decedat în urma unui infarct. Mihai Gheorghe, fost gimnast al României, dar și antrenor al echipei naționale, a decedat la vârsta de 55 de ani, iar vestea a șocat lumea gimnasticii, chiar înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Cauza decesului a fost confirmată de către mai multe surse, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

A murit Mihai Gheorghe, fost antrenor al echipei de gimnastică a României

Citește și: Preotul Geangavelea va fi îngropat în curtea bisericii în care a slujit. Ce trist mesaj al fiicei lui…

Decesul a survenit în urma unui infarct, conform presei, iar Mihai Gheorghe a murit în casa părintească din Gorj. Deși era rezident al Statelor Unite ale Americii, Mihai se afla în România în momentul decesului. Decesul a fost confirmat de către Tabăra Internațională de Gimnastică, care a postat un mesaj pe Facebook. „Suntem profund întristați să anunțăm familiei noastre CIG că Mihai Gheorghe s-a stins din viață în această săptămână. Mihai s-a întors acasă cu mama lui în România la acea vreme (n.r. in comuna Aninoasa, judetul Gorj). Mihai este un membru absolut prețuit al familiei noastre IGC de trei decenii. Personalitatea lui mai mare decât viața va fi amintită de toți cei care au avut privilegiul de a lucra cu el și de a fi instruiți de el. Fiecare generație de camperi și personal va avea anecdotele lor geniale despre Mihai, iar de cuvintele și de cântecele sale emblematice ne va fi foarte dor în sălile de sport. Dincolo de prezența minunată a lui Mihai în tabără, cunoștințele sale de gimnastică și talentele sale de antrenor au fost foarte inspirate și au ajutat generațiile de camperi să continue să iubească gimnastica! Mihai a avut un spirit magic de tabără care a umplut frumoșii Munți Pocono cu cea mai bună energie și vom continua să sărbătorim moștenirea sa incredibilă în această vară. Te iubim Mihai, ești o legendîn!“, se arată în postarea Taberei Internaționale de Gimnastică, pe Facebook.

Citește și: Fostul campion la culturism Costică Căileanu a murit într-un cumplit accident rutier

Mihai Gheorghe s-a făcut cunoscut în gimnastică prin calitățile sale, dar și prin capacitatea de mentorat. Între 1992-1996, acesta a condus lotul național masculin, iar în anul 1997 l-a antrenat pe Adrian Lănculescu, care a obținut bronzul la Campionatele Mondiale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită