Web Analytics

Federaţia Română de Fotbal a lansat noul echipament al tricolorilor

de | 21.03.2023 07:26 | Actualitate, Home, Sport

Federaţia Română de Fotbal a lansat noul tricou al echipei naţionale, acesta fiind inspirat de rezistenţa şi perseverenţa care definesc suporterii români şi poartă brâul tradiţional, informează frf.ro.

Citește și: Prejudiciu de 160.000 de lei prin înscenarea unor accidente rutiere

„Tricoul este conceput pentru a rezista la toate presiunile şi provocările pe care suporterii le întâmpină, de la lacrimi şi emoţii până la minutele tensionate de la finalul meciurilor. Echipamentul poartă brâul tradiţional, drept un simbol al valorilor care ne-au ţinut uniţi de-a lungul timpului şi care ne vor face să mergem înainte cu încredere. În folclorul românesc, puterea voinicilor luptători stătea în brâu si ne dorim ca acesta să ne inspire în continuare. Brâul conţine elemente emblematice pentru regiunile istorice ale României, o trimitere la trecutul nostru comun, cel care ne aduce împreună şi ne motivează să credem şi să continuăm. Pe teren sau în tribune, avem acelaşi ţel: să clădim succesul echipei naţionale!”, a scris frf.ro.

Citește și: Bărbat anchetat pentru organizarea ilegală de jocuri de noroc. Taxa de participare era între 500 și 1500 de lei

Pe lângă elementul distinctiv al noului tricou, brâul, nu lipsesc tricolorul, acesta fiind prezent pe mânecile tricoului, pe şort şi pe jambiere, dar nici mesajul de unitate “Luptăm împreună”. FRF subliniază că noul echipament este şi produsul unei ample cercetări. Suporterii au fost incluşi şi ei în procesul de conceptualizare. Peste 800 de suporteri, femei şi bărbaţi, din ţară şi din străinătate, au avut ocazia să îşi exprime părerea şi să îşi susţină ideile. Primul meci la care tricolorii vor îmbrăca noul echipament va fi în Andorra, vineri, 25 martie, de la ora 21:45.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii