Web Analytics
scris marți, 21.03.2023

Bărbat anchetat pentru organizarea ilegală de jocuri de noroc. Taxa de participare era între 500 și 1500 de lei

Un bărbat este anchetat pentru organizarea ilegală de jocuri de noroc la adresa sa din Sectorul 1, cât şi la o proprietate din judeţul Ilfov, la care au participat mai multe persoane, care ar fi plătit o taxă de participare între 500 şi 1.500 de lei, potrivit digi24.ro.

Bărbat anchetat pentru organizarea ilegală de jocuri de noroc. Taxa de participare era între 500 și 1500 de lei

„În zilele de 15 şi 16 martie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc, în formă continuată”, informează DGPMB.

Citește și: Prejudiciu de 160.000 de lei prin înscenarea unor accidente rutiere

Potrivit anchetatorilor, din martie 2022, bărbatul ar fi organizat, în mod clandestin, jocuri de noroc cu cărţi de joc, pe diferite sume. Din cercetări, s-a stabilit că la aceste activităţi desfăşurate atât la adresa sa din Sectorul 1, cât şi la o proprietate din judeţul Ilfov ar fi participat mai multe persoane, de la care bănuitul ar fi pretins şi primit între 500 şi 1.500 de lei pentru participare.

Citește și: Corpul unei fetițe de doar câteva luni, găsit într-o pungă la groapa de gunoi

„În urma percheziţiilor efectuate în cursul zilelor de 15, respectiv 16 martie, au fost identificate şi ridicate mai multe seturi de jetoane care ar fi fost folosite pentru desfăşurarea jocurilor, precum şi aproximativ 50.000 de lei, 13.650 de euro şi 100 de dolari. Totodată, de la organizatorul jocurilor au mai fost ridicaţi 20.000 de lei şi 2.000 de euro”. Persoana în cauză a fost condusă la audieri, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc, în formă continuată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...