Web Analytics

FC U Craiova – CS Mioveni 3-0, în prima etapă din play-out

de | 20.03.2023 20:08 | Actualitate, Home, Sport

CS Mioveni a pierdut în deplasare, cu FC U Craiova, scor 3-0, în prima etapă a play-out-ului Superligii, la capătul unui meci controlat de olteni de la un capăt la altul.

Citește și: Un pompier argeșean, erou în timpul liber

Dragoș Albu a marcat primele două goluri ale formației din Bănie, în minutul 52, respectiv în minutul 66, din penalty. Juan Bauza a închis tabela în minutul 90+5. În urma acestui rezultat, FC U Craiova a revenit pe primul loc în play-out, cu 23 de puncte, două mai multe față de Petrolul Ploiești.

Citește și: Elena Udrea, condamnată definitiv în dosarul Gala Bute

FC U Craiova a visat la calificarea în play-off, dar la meciul decisiv cu Sepsi Sf. Gheorghe au fost umiliţi de covăsneni. Echipa lui Mititelu a pierdut cu 0-4 şi noul obiectiv este calificarea pe locurile de baraj pentru Conference League. Nicolo Napoli nu a digerat bine înfrângerea cu Sepsi şi vedetele oltenilor au fost pedepsite pentru prestaţia de la Sf. Gheorghe. Nu mai puţin de cinci titulari ai oltenilor au fost ţinuţi pe banca de rezerve la meciul cu Mioveni, primul din play-out. Juan Bauza, Yassine Bahassa, Aurelian Chiţu, Vlad Achim şi George Ganea au luat loc pe banca de rezerve în meciul de “Ion Oblemenco”, după ce au fost titulari în meciul de la Sfântu Gheorghe.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *